Denna Fantastiska Nya Smartphone Kamera Teleskop Lins gör De Stora Kamera Företagen Nervösa…

5/5

Jerker Nilsson | 22/09/2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Hatar du att stå bara några steg från något för att kunna ta en hyfsad bild med din mobil? Måste du bara ta en bild av den där räven eller fågeln som springer iväg så fort du än tänker på att röra dig tillräckligt nära? Vill du ta den där magnifika bergs bilden men den är bara alldeles för långt bort? Tja då har du tur, den här teleskopiska objektiven kommer att lösa alla dina problem.
 
Att resa är kul. Att titta på fåglarna, djuren, de vackra utsikterna skulle man naturligtvis vilja dokumentera dessa och ta några bilder. Men det är inte alltid lätt, även i princip omöjligt då utan rätt utrustning.
 
Och därmed måste vi, de vanliga utomhusentusiasterna, lämna de bästa bilderna till dem med pengarna för att ha råd med den dyra utrustning som behövs. Och vi blir kvar för att zooma in på våra telefonbilder och se den kraftigt pixelerade bergstoppen som såg så bra ut när vi var där.
 
Men måste vi verkligen lämna det åt “proffsen”? Vissa svenska ingenjörer håller inte med. Deras nya teleskopobjektiv är inställd på att förändra allt.

Ett Alternativ till Kameror med Stora objektiv?

Detta lilla tekniskt imponerande rör kallas ZoomShot Pro, hjärnbarnet till svenska ingenjörer som utmanades av sitt universitet att hitta en mer effektiv metod för att skapa ett teleskopiskt zoomobjektiv.
 
Resultatet är ett 8-tums rör som förstorar upp till X18! Som låter vanliga människor som oss ta fantastiska bilder på avlägsna föremål utan att behöva spendera hela lönechecken i kamerabutiken.
 
Med alla komfortfunktioner du någonsin kommer att behöva, från anti-skak till mörkerseende, är det säkert att säga att vi var mycket glada över att få tag på ZoomShot Pro.

Vad Gör Den Speciell?

Ok stå ut med oss här nu för det är på väg att bli tekniskt. De svenska ingenjörerna var de första någonsin som använde nanoetsningsteknik, nano array-teknik, mesoporös monteringsteknik, mosaikteknik i tunnfilm och optiska nano-material för att göra platthetsfelet i linsen knappt 10 nano meter, med ljusböjningen 30 gånger det för ett vanligt teleskop med samma diameter och en upplösningsvinkel 47 gånger (!) för det vanliga teleskopet.

Vad betyder egentligen allt detta vetenskapsprat? På lekmanna ord är det mycket avancerat trots hur enkelt det är att använda.
 
Men du skulle inte kunna berätta om du bara tittade på den instoppad i sin fina väska. Det såg ut som ett vanligt teleskop för vårt otränade öga. Men vi hade fel.
 
Varje medlem i kontoret provade enheten ett tag med olika mål. Några tog foton av fåglar, stranden, bergen.
Vi slog oss tillbaka för att skapa en mer omfattande funktionslista för ZoomShot Pro:
 
X18-bildförstoring med ett 15 mm okular – du kommer verkligen inte att kunna hitta någonting som ens kommer nära denna zoomnivå i denna storlek. Du kan se en person stå 10 mil bort! Ett verkligt underverk av teknik.
 
Anti-skak-system och avancerat stativ med dedikerat telefongrepp – de förväntade sig uppenbarligen inte att du skulle hålla upp den mot din telefon och låta din handskakning förstöra allt. ZoomShot Pro täcker dig.
 
Manuell fokusering – inget objektiv är komplett utan fokus för att skapa lite sött skärpedjup. Oskärpa bakgrunden så att ditt ämne dyker upp som ett proffs.
 
Inbyggd mörkerseende – för när du vill använda den i svagt ljus.
 
Extremt slitstarkt – ett titanskal som är stöttålig och inte går sönder lätt och passar bra för alla extrema resor du har planerat. Den är vattentätt, dammtätt, du kan verkligen använda den som en fladdermus. Och allt detta på bara 1,1 kilo i vikt!
 
Kompatibel med mobiltelefonkameror – i princip om din telefon passar i det justerbara greppet kan du enkelt använda den ihop med ZoomShot Pro. Bilder som vi tog såg särskilt fina ut med vår iPhone 11.
 
Okej okej. Så den är bra. Vi är sålda. Vi vill ha en av dessa för vår nästa resa. Men hur mycket av vår resebudget skulle gå till detta privilegium att se saker som ingen annan kan?
 
Tja, det vanliga priset på ZoomShot Pro är överkomliga 1.137 kr. Mer än ett rimligt pris med tanke på den absoluta underverk av nano-teknik som den ger. Men det blir bättre. Mycket bättre. Företaget har beslutat att alla behöver känna till denna tekniska revolution och har lanserat en speciell rea som ger bort ZoomShot Pro med 50% rabatt! Med gratis frakt över hela världen! Du kan för närvarande få den för bara 569 kr!
 
ZoomShot Pro har definitivt imponerat på oss. Den är verkligen en unik kompis som kan göra din resa helt fantastisk. Vi rekommenderar den helt och hållet. Skaffa den, skaffa dig den medans den fortfarande är på rea.

Men ta inte bara vårt ord för det. Dessa människor älskade ZoomShot Pro:

”Jag älskar naturen och resor och medan stora panoramabilder av landskapet fyller min ig, fanns det alltid saker som jag verkligen vill ta bilder av som jag helt enkelt var för långt bort ifrån. En båt i fjärran, en trevlig pittoresk hydda på toppen av en kulle. Du kunde knappt se dem på mina bilder. Sedan hittar jag den här lilla följeslagaren av ett teleskop och jag behöver inte peka på specifika delar av bilderna och be folk att kisa för att kunna se vad jag fotograferade haha. ”

“WOW. Bara. WOW. Vi ville göra vår resa till den oförglömliga safarin och fann denna medan vi letade efter kameror. Sover lejonet långt ifrån fordonsspåret? Inga problem, bara zooma in. Kan inte tyckas hitta geparden som gömmer sig i gräset? Inga problem titta bara runt med den här. Kämpar du för att ta ett foto av fladdermössen som kommer ut på natten? Lätt, mörkerseende! Detta gjorde verkligen vår resa så mycket bättre än den skulle ha varit, och den är så billig men så braaaa! “

”Jag gillar att jaga på hösten när fåglarna börjar flytta söderut. Jag brukade ha en kikare som var på, jag vet inte, x50 zoom? På papper? Ingenting jag någonsin hade kom ens i närheten kvaliteten på detta monoskopet. Jag kunde upptäcka en fågel som satt uppe på ett träd från avstånd som jag inte visste var möjligt utan några saker av militär kvalitet tre gånger så stort. Fantastiska grejer. ”perching atop a tree from distances.”

Slutsats: Bör Du Skaffa ZoomShot Pro?

Helhetsbedömning

4.8/5

5/5
Enkel Att Använda
99%
Specifikationer
96%
Värde För Pengarna
98%

Gillar du att ta bra bilder? I så fall, ja! 100%.

Den är liten och kompakt och priset är fantastiskt och vi förstår verkligen inte varför du skulle vilja köpa en helt ny kamera och objektiv till 10 gånger priset för att få samma effekt, minus coola funktioner som mörkerseende. ZoomShot Pro är en av de bästa reseprylarna sedan uppfinningen av de vattentäta 4k-selfie-kamerorna, bortsett från att den är mycket billigare. Skaffa dig den och börja utforska landet för några imponerande bilder. Du kommer inte ångra det. Och innan rean slutar!

Hur skaffar jag mig ZoomShot Pro?

Nu när du är medveten om att det finns en sådan användbar liten konstruktion måste du verkligen vilja veta var du skaffar en, så här är de enkla stegen:
 
Steg 1: Vi rekommenderar att du beställer en original ZoomShot Pro från den officiella webbplatsen genom att klicka här.
 
Steg 2: Öppna upp den, fäst det på din telefon och ta några fantastiska bilder som ingen annan kunde se (bokstavligen).