Deze Geweldige Nieuwe Smartphone Camera Telescoop Lens maakt de Camera Bedrijven Zenuwachtig…

5/5

Lars de Roos | 22/09/2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Vindt u het erg om een paar passen van iets te moeten staan om er een fatsoenlijke foto van te maken met uw telefoon? Moet u gewoon een foto maken van die vos of vogel die steeds weer wegloopt als u er zelfs maar aan denkt om dicht genoeg bij te komen? Wilt u die prachtige foto van de bergen maken, maar het is gewoon te ver weg? Nou u heeft geluk, deze nieuwe telescopische lens gaat al uw problemen oplossen.
 
Reizen is leuk. Het kijken naar de vogels, de dieren, de prachtige vergezichten, men zou deze natuurlijk willen vastleggen en wat foto’s willen maken. Maar het is niet altijd gemakkelijk, zelfs in principe onmogelijk zonder de juiste apparatuur.
 
En dus moeten wij, de gewone liefhebbers van het buitenleven, de beste foto’s overlaten aan degenen die het geld hebben om zich de dure apparatuur te kunnen veroorloven. Links om in te zoomen op onze telefoonfoto’s en de zwaar gepixelde bergtop te zien die er zo goed uitzag toen we er waren.
 
Maar moeten we het echt aan de “professionals” overlaten? Sommige Zweedse ingenieurs zijn het daar niet mee eens. Hun nieuwe telescopische lens is ingesteld om alles te veranderen.

Een Alternatief voor Grote Camera’s?

Deze kleine technologisch indrukwekkende lens wordt de ZoomShot Pro genoemd, het geesteskind van Zweedse ingenieurs die door hun universiteit werden uitgedaagd om een efficiëntere methode te vinden om een telescopische zoomlens te maken.
 
Het resultaat is een 8 inch buis die tot X18 vergroot! Hierdoor kunnen gewone mensen zoals wij verbazingwekkende foto’s maken van verre objecten zonder dat we ons hele salaris hoeven uit te geven in de camerawinkel.
 
Met alle comfortfuncties die u ooit nodig zult hebben, van anti shake tot nachtzicht, kunnen we gerust zeggen dat we erg enthousiast waren om de ZoomShot Pro in handen te krijgen.

Wat Maakt Het Speciaal?

Oké, luister goed naar ons, want het gaat technisch worden. De Zweedse ingenieurs waren de eersten ooit die nano-etstechniek, nano-arraytechniek, mesoporeuze assemblagetechniek, dunne-filmmozaïektechniek en nano-optische materialen gebruikten om de vlakheidsfout van de lens nauwelijks 10 nanometer te maken, waarbij de lichtgevende buiging 30 keer die van een gewone telescoop met dezelfde diameter en een resolutiehoek 47 keer (!) die van de genoemde gewone telescoop bereikte.

Wat betekent al die wetenschap eigenlijk? Nou, in lekentaal, ondanks hoe eenvoudig het is om te werken, is het zeer geavanceerd.
 
Maar u zou het niet kunnen zien als u alleen maar naar het toestel kijkt dat in zijn mooie draagtas zit. Het leek voor ons ongetrainde oog net een gewone telescoop. Maar we hadden het mis.
 
Elk lid van het kantoor probeerde het apparaat een tijdje met verschillende doelen. Sommigen namen foto’s van vogels, het strand, de bergen.
We kwamen allemaal terug om een uitgebreidere lijst met functies te maken voor de ZoomShot Pro:
 
X18 beeldvergroting met een 15mm oculair – eigenlijk vindt u niets dat zelfs maar in de buurt komt van dit niveau van zoom op dit formaat. U kunt een persoon op 6 mijl afstand zien staan! Een waar wonder van technologie.
 
Anti-Shake systeem en geavanceerd statief met toegewijde telefoongreep – ze hadden natuurlijk niet verwacht dat u het tegen uw telefoon zou houden en uw hand zou laten schudden om alles te verpesten. ZoomShot Pro heeft u gedekt.
 
Handmatige scherpstelling – geen enkele lens is compleet zonder scherpstelling om wat zoete scherptediepte te creëren. Vervaag de achtergrond om uw onderwerp eruit te laten springen als een pro.
 
Ingebouwde nachtzicht – voor als u het wilt gebruiken bij weinig licht.
 
Uiterst duurzaam – een titanium omhulsel dat schokbestendig en breukvast is, een goede pasvorm voor elke extreme reis die u hebt gepland. Het is waterbestendig, stofdicht, u kunt het waarschijnlijk als een vleermuis gebruiken. En dat alles in slechts 1,1 pond gewicht!
 
✅ Compatibel met mobiele telefooncamera’s – als uw telefoon in de verstelbare handgreep past, kunt u hem gemakkelijk gebruiken in combinatie met de ZoomShot Pro. De foto’s zagen er bijzonder mooi uit met onze iphone 11.
 
Oké, oké. Dus het is goed. We zijn verkocht. We willen een van deze voor onze volgende reis. Maar hoeveel van ons reisbudget zou gaan voor dit voorrecht om dingen te zien die niemand anders kan zien?
 
Nou, de gebruikelijke verkoopprijs van de ZoomShot Pro is een betaalbare 134€. Meer dan een eerlijke prijs gezien het absolute wonder van de nanotechnologie die het biedt. Maar het wordt beter. Veel beter. Het bedrijf heeft besloten dat iedereen op de hoogte moet zijn van deze technologische revolutie en heeft een speciale verkoop gelanceerd, waarbij de ZoomShot Pro met 50% korting wordt weggegeven! Met gratis wereldwijde verzending! U kunt het momenteel krijgen voor slechts 67€!
 
De ZoomShot Pro heeft zeker indruk op ons gemaakt. Het is echt een uniek reisgezelschap dat uw reizen absoluut verbazingwekkend kan maken. We raden het van harte aan. Haal het, haal het terwijl het nog in de verkoop is.

Maar geloof ons niet op ons woord. Deze mensen hielden van de ZoomShot Pro:

“Ik hou van de natuur en het reizen en terwijl wijde panning shots van het landschap mijn ig vullen, waren er altijd dingen waarvan ik echt foto’s wilde nemen. Een bootje in de verte, een leuke hut op de top van een heuvel. Je kon ze nauwelijks zien op mijn foto’s. Dan vind ik deze kleine reisgenoot van een telescoop en hoef ik niet naar bepaalde delen van de foto’s te wijzen en mensen te vertellen dat ze moeten loensen om te kunnen zien wat ik haha heb gefotografeerd”.

“WOW. Gewoon. WOW. We wilden onze reis naar de safari onvergetelijk maken en vonden dit tijdens het zoeken naar camera’s. De leeuw slaapt ver weg van het voertuigspoor? Geen probleem, zoom in. Kan je het jachtluipaard dat zich in het gras verbergt niet vinden? Geen probleem. Kijk maar eens rond met deze. Worstelend om een foto te maken van de vleermuizen die ‘s nachts naar buiten komen? Rustig aan, nachtzicht! Dit maakte onze reis zo veel beter dan het zou zijn geweest, en het is zo goedkoop, maar zo goedaardig!”

“Ik ga graag jagen in de herfst als de vogels naar het zuiden trekken. Ik had vroeger een verrekijker die leek op, ik weet het niet, x50 zoom? Op papier? Niets wat ik ooit had kwam zelfs maar in de buurt van de kwaliteit van deze scoop. Ik kon een vogel op de top van een boom spotten op afstanden waarvan ik niet wist dat die mogelijk waren zonder wat militaire spullen die drie keer zo groot waren. Verbazingwekkend spul.

Conclusie: Moet u de ZoomShot Pro Kopen?

Totale Waardering

4.8/5

5/5
Gebruiksgemak
99%
Specificaties
96%
Waardigheid
98%

Vindt u het leuk om goede foto’s te maken? Dan JA! 100%.

Het is klein en compact en de prijs is verbazingwekkend en we zien echt niet in waarom je een gloednieuwe camera en lens zou willen kopen voor 10x de prijs om hetzelfde effect te krijgen, minus coole functies zoals nachtzicht. ZoomShot Pro is een van de beste reisgadgets sinds de uitvinding van de waterdichte 4k selfie camera’s, behalve veel betaalbaarder. Haal hem op en begin met het verkennen van het land voor een aantal indrukwekkende foto’s. U zult er geen spijt van krijgen. En voordat de verkoop eindigt!

Hoe Koop Ik de ZoomShot Pro?

Nu u weet dat er zo’n handig klein apparaatje bestaat, moet u echt weten waar u het vandaan haalt, dus hier zijn de eenvoudige stappen:
 
Stap 1: We raden u aan een originele ZoomShot Pro te bestellen via de officiële website door hier te klikken.
 
Stap 2: Open het, bevestig het aan je telefoon en maak een paar geweldige foto’s die niemand anders (letterlijk) kon zien.

SPECIALE PROMOTIE: Voor een beperkte tijd, 50% korting en gratis verzending!