Ovaj nevjerojatni novi teleskopski objektiv za pametni telefon čini velike tvrtke kamera nervoznima…

5/5

Bruno Tomić | 22/09/2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Smeta li vam što morate stajati na samo nekoliko koraka od nečega da biste to dobro slikali telefonom? Morate li zapravo fotografirati onu lisicu ili pticu koja neprestano bježi, kad pomislite da se morate približiti dovoljno blizu? Želite li snimiti tu veličanstvenu sliku planina, ali previše su daleko? Pa, imate sreće, ova nova teleskopska leća riješit će sve vaše probleme.
 
Zabavno je putovati. Dok gleda ptice, životinje i prekrasne vidike, čovjek bi ih prirodno želio snimiti i fotografirati. Ali to nije uvijek lako, čak je i nemoguće ponekad bez odgovarajuće opreme.
 
Stoga mi, uobičajeni entuzijasti za otvorene prostore, moramo najbolje fotografije prepustiti onima koji imaju novac kako bi si priuštili potrebnu skupu opremu. Ostalo nam je samo zumiranje slika s telefona i gledati jako pikselirane vrhove planine koji su izgledali predobro kad smo bili tamo.
 
Ali moramo li to doista prepustiti “profesionalcima”? Neki se švedski inženjeri ne slažu. Njihova nova teleskopska leća objavljena je da sve promijeni.

Alternativa kamerama s velikim objektivima?

Ova mala tehnološki impresivna cijev naziva se Pilzor Monocular, a zamisao je švedskih inženjera kojima je sveučilište postavilo izazov da pronađu učinkovitiju metodu za stvaranje teleskopskih objektiva za uvećavanje.
 
Rezultat je cijev od 8 inča koja povećava do X18! Omogućavanje običnim ljudima poput nas da snimaju nevjerojatne slike udaljenih predmeta bez da cijelu plaću potroše u trgovini fotoaparata.
 
Hvaleći se svakom značajkom za udobnost koja će vam ikad trebati, od drhtanja do noćnog vida, sigurno je reći da smo bili vrlo uzbuđeni što smo se dočepali Pilzor Monocular.

Što ga čini tako posebnim?

Ok, ostanite s nama sada jer evo malo govora o tehnologiji. Švedski inženjeri prvi su primijenili nanotehnologiju graviranja, nanotehnologiju nizanja, tehnologiju mezoporoznog sastavljanja, tehnologiju tanko-plastičnog mozaika i nano optičke materijale kako bi napravili pogrešku ravnosti leće jedva 10 nanometara, a svjetlosno savijanje dostiglo je 30 puta ono od običnog teleskopa s istim promjerom i kut razlučivosti od 47 puta (!) od navedenog običnog teleskopa.
Što zapravo znači sva ova znanost? Pa, laički rečeno, unatoč tome koliko je jednostavno upravljati njime, vrlo je napredan.
 
Ali ne biste mogli razaznati već od samog gledanja dok je uvučen u lijepu torbu za nošenje. Našem neprofesionalnom oku izgledao je poput običnog teleskopa. Ali prevarili smo se.
 
Svaki član ureda neko je vrijeme isprobao uređaj s različitim ciljevima. Neki su fotografirali ptice, plažu, planine.
Svi smo potrudili napraviti sveobuhvatniji popis značajki za Pilzor Monocular:
 
X18 uvećanje slike s okularom od 15 mm – zaista nećete pronaći ništa što bi se i približilo ovoj razini zumiranja u ovoj veličini. Možete vidjeti osobu koja stoji 9 milja daleko! Pravo čudo tehnologije.
 
Sustav protiv drhtanja i napredni stativ s namjenskim držanjem telefona – očito nisu očekivali da ćete ga držati uz telefon i pustiti da vam drhtanje ruke sve pokvari. Pilzor Monocular vas tu pokriva.
 
Ručno fokusiranje – nijedna leća nije potpuna bez fokusa kako bi se stvorila prava dubinska oštrina. Zamutite pozadinu da bi se subjekt isticao, budite poput profesionalca.
 
Ugrađen noćni vid – kada ga želite koristiti pri slabom osvjetljenju.
 
Izuzetno je izdržljiv – titanova ljuska otporna je na udarce i lomove, pogodna za bilo koje ekstremno putovanje koje ste planirali. Vodootporan je i otporan na prašinu, stvarno biste ga mogli koristiti kao palicu. I sve to u samo 1,1 kilograma težine!
 
Kompatibilan s kamerama za mobitele – zapravo, ako vaš telefon stane u podesivi rukohvat, lako ga možete koristiti dok je uparen sa Pilzor Monocular. Slike su izgledale posebno lijepo s našim iPhoneom 11.
 
Ok, ok Dakle, dobro je. Zainteresirani smo. Jedan takav želimo za sljedeće putovanje. Ali koliki bi dio našeg putničkog proračuna išao na tu privilegiju da vidimo stvari koje nitko drugi ne može?
 
Pa uobičajena maloprodajna cijena Pilzor Monocular je pristupačnih 829 kn. Više od poštene cijene s obzirom na apsolutno čudo nanotehnologije koju pruža. Ali postaje bolje. Puno bolje. Tvrtka je odlučila da svi moraju znati za ovu tehnološku revoluciju i pokrenuli su posebnu promociju, prodavajući Pilzor Monocular uz popust od 50%! Uz besplatnu dostavu širom svijeta! Trenutno ga možete dobiti za samo 414 kn!
 

Pilzor Monocular nas je definitivno impresionirao. Doista je jedinstveni pratitelj za putovanja koji vaše putovanje može učiniti nevjerojatnim. Iskreno ga preporučujemo. Nabavite, kupite dok je još na popustu.

Ali nemojte nam vjerovati samo na riječ. Ovi su ljudi zavoljeli Pilzor Monocular:

“Volim prirodu i putovanja, a dok me široki panoramski snimci krajolika ispunjavaju, uvijek je bilo stvari koje sam stvarno želio fotografirati, od kojih sam jednostavno bio predaleko. Brod u daljini, neka lijepa neobična koliba na vrhu brda. Jedva ste ih mogli vidjeli na mojim fotografijama. Tada nađem ovog malog pratitelja za putovanja u obliku teleskopa i ne trebam pokazivati na određene dijelove slika i govoriti ljudima da zažmire kako bi mogli vidjeti što sam fotografirao, haha.”

“WOW. Samo. WOW. Željeli smo putovanje u safari učiniti nezaboravnim i pronašli smo ovo kada smo tražili kamere. Lav spava daleko od staze vozila? Nema problema, zumirajte. Čini se da ne možete pronaći geparda kako se skriva u travi? Nema problema, pogledajte samo oko sebe. Mučite se da fotografirate šišmiše koji izlaze noću? Polako, ima ugrađeni noćni vid! Ovo nam je zaista učinilo putovanje puno boljim nego što bi bilo, tako je jeftino, a tako dobrooo!”

“ Volim ići u lov na jesen kad ptice počnu migrirati prema jugu. Prije sam imao dalekozor koji je bio, ne znam, uvećanje x50? Na papiru? Ništa što sam ikad imao nije se ni približilo kvaliteti ovog opsega. Mogao sam opaziti pticu koja se smjestila na drvetu iz daljine za koju nisam znao da je moguća bez nekih vojnih stvari koje su tri puta veće. Nevjerojatan uređaj.”

Zaključak: Trebate li nabaviti Pilzor Monocular?

Ukupni rezultat

4.8/5

5/5
Kvalitet izrade
99%
Specifikacije
96%
Vrijednost novca
98%

Volite li dobro fotografirati? Onda DA! 100%.

Mali je i kompaktan, a cijena je nevjerojatna i zaista ne vidimo zašto biste željeli kupiti potpuno novi fotoaparat i leću za 10 puta veću cijenu da biste postigli isti efekt, i to bez kul značajki poput noćnog vida. Pilzor Monocular je jedan od najboljih uređaja za putovanja od izuma vodootpornih 4k selfie kamera, osim što je pristupačniji. Nabavite ga i počnite istraživati zemlju za nekoliko impresivnih snimaka. Nećete požaliti. I naručite ga prije nego što promocija završi!

Kako uzeti Pilzor Monocular?

Sad kad ste svjesni da postoji tako koristan mali uređaj, stvarno morate znati odakle ga naručiti, pa evo jednostavnih koraka:
 
Korak 1: preporučujemo da naručite originalni Pilzor Monocular sa službenog web mjesta klikom ovdje.
 
Korak 2: Otvorite ga, pričvrstite na telefon i napravite nevjerojatne snimke koje nitko drugi nije mogao vidjeti (doslovno).
POSEBNA PROMOCIJA: Ograničeno vrijeme ostvarite 50% popusta i besplatnu dostavu!